Kuchyně na míru, spotřebiče a sedací soupravy - Housemode Nový Jičín
0

Milí zákazníci,
situace téměř ve všech výrobních závodech je z důvodu nedostatku komponentů složitá a spousta výrobku není skladem a bohužel se nedodržují často slíbené termíny naskladnění. Chtěli bychom Vás tímto požádat, aby jste si dostupnost zboží ověřovali. Nejsme schopni pružně nastavit skladovou dostupnost. Můžete nás kontaktovat e-mailem na info@housemode.cz či telefonicky na 608 883 308.

Děkujeme za pochopení a Vaši přízeň.
Tym Housemode.cz

Omezení provozu e-shopu!

Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás informovat, že od 28.3. (čtvrtek) do 1.4. (pondělí) nebude fungovat telefonická infolinka a e-mailová komunikace v omezeném provozu. Expedice objednávek budou probíhat opět od 2.4. (úterý) Děkujeme za pochopení.

Lord R1 3.GN

 Doprava zdarma
Akční cena bez dárku pouze nyní
      Sleva: 1 000 Kč
17 450 Kč
Cena bez DPH: 14 421 Kč

Popis produktu

LORD R1 je extrémně spolehlivá, monoklimatická chladnička (také označovaná jako „lednička“). Zákazníci chladničku Lord R1 milují.Zásadou německé značky Lord je nabízet výhradně poctivě vyrobené výrobky. Proto jsme zákonnou záruku dva roky rozšířili o další tři roky, a to na všechny části a bez podmínek.Potěší i svými mnohými přednostmi. Mezi ty základní patří velký vnitřní prostor 359 litrů a zároveň nízké provozní náklady. Během jednoho roku spotřebuje lednice 118 kWh elektrické energie.Skrolujte dolů, abyste si přečetli, proč je značka Lord na trhu tak unikátní a jaké přednosti má chladnička Lord R1.

Vybavte vaši domácnost monoklimatickou chladničkou LORD R1 v energetické třídě E (do 30. 6. 2021 odpovídalo zhruba třídě A++ ) v bílém provedení.

Potěší i svými mnohými přednostmi. Mezi ty základní patří velký vnitřní prostor 359 litrů a zároveň nízké provozní náklady.

Během jednoho roku spotřebuje lednice 118 kWh elektrické energie.

Sháníte-li tedy lednici bez mrazáku s velkým úložným prostorem, který je díky funkci automatického odmrazování zcela zproštěn o nutnost lednici často odmrazovat, je tento produkt určen právě vám.

Přítomnost vnitřního LED osvětlení vám zaručí vždy dokonalý přehled nad uloženými potravinami. Skvělým faktem je i možnost volby směru otevírání dvířek.

Uložit přehledně velký nákup může být problém. V chladničce LORD R1 však máte možnost uspořádání polic, jak zrovna potřebujete. Chladnička R1 obsahuje dvě zásuvky Fresh zóny, které vám umožní nastavení vlhkosti a jednu zónu Cold 0 °C Comfort, která byla vytvořena speciálně pro ryby a maso. Zajištěny jsou tak optimální skladovací podmínky pro všechny druhy uložených potravin. Toto nastavení teplot se provádí pomocí dotykového panelu.

Vhodná do kombinace s mrazničkou F2 jako side by side

Technické informace o ledničce LORD R1

TypJednodveřová lednička bez mrazáku
Roční spotřeba energie118 kWh/rok
Energetická třídaE
Původní energetická třída (do 30. 6. 2021)A
Užitný objem359 l
HlučnostC 40 dB
Klimatická třídaN-ST ( 16°C až 38°C)
Teplotních zón2
Počet chladících okruhů1
Barva a materiál dveříbílá
barva a materiál bokůbílá


Tagy: lord, lednice, vestavné 3.gn

  • Individuální ceny
  • Rychlý zákaznický servis
    komunikujeme i mimopracovní dobu
  • K většině zboží přidáváme i dárek
  • Vrácení peněz do 14 dnů
  • Všechny spotřebiče jsou určeny pro
    český trh od výhradních dovozců
  • Doprava zdarma pro většinu
    výrobků

Doručení

Doprava zdarma


Osobní odběr na pobočce

Housemode - Nový Jičín
Housemode
Msgr. Šrámka 1037/32 (bývalý Vercajk)
741 01 Nový Jičín