Kuchyně na míru, spotřebiče a sedací soupravy - Housemode Nový Jičín
0

Milí zákazníci,
situace téměř ve všech výrobních závodech je z důvodu nedostatku komponentů složitá a spousta výrobku není skladem a bohužel se nedodržují často slíbené termíny naskladnění. Chtěli bychom Vás tímto požádat, aby jste si dostupnost zboží ověřovali. Nejsme schopni pružně nastavit skladovou dostupnost. Můžete nás kontaktovat e-mailem na info@housemode.cz či telefonicky na 608 883 308.

Děkujeme za pochopení a Vaši přízeň.
Tym Housemode.cz

Lord W3

 Doprava zdarma
Akční cena bez dárku pouze nyní
      Sleva: 129 Kč
11 428 Kč
Cena bez DPH: 9 445 Kč

Popis produktu

Moderní, předem plněná pračka LORD W3 s 5-ti letou zárukou ZDARMA spotřebuje o 10% méně energie než ostatní pračky v energetické třídě A+++. Díky své špičkové technologii dokáže rozpoznat množství vloženého prádla 1-7 kg, přizpůsobit tomu spotřebu vody a elektrické energie.   

Otáčky pro odstředění je možné regulovat dle zvoleného programu, max. až 1 200 ot/min. Automatický systém vyváženosti neustále kontroluje rozložení prádla a zajišťuje jeho rovnoměrné rozložení.  

Pračka LORD disponuje 15-ti programy, které plně uspokojí nejnáročnější potřeby vaší domácnosti. Oceníte zejména několik šetrných programů, jako jsou bavlna 20° a 40°C, jemné/hedvábí 30°C, vlna 30°C nebo program rychlé praní na 15/30 min. Model disponuje i přednastavenými Eco programy. Navíc je možné, díky technologii SpeedPerfect, vybrané programy zkrátit, aby bylo praní co nejrychlejší. V případě použití funkce EcoPerfect se prací cyklus prodlouží a optimalizuje se spotřeba vody a elektrické energie.  

Velký, přehledný a dotykový displej umožňuje neustálou kontrolu nad zvolenými programy, usnadňuje veškerá nastavení a nepřetržitě informuje o průběhu praní. Samozřejmostí je také odložení začátku praní až o 24 hod.  

Pračka LORD je vybavena BLDC invertor motorem. Ten je díky své moderní a bezuhlíkové technologii velmi odolný a úsporný, nedochází k nežádoucím vibracím a hluku. Výrobek je velmi tichý, jeho hlučnost je pouze 54 dB. Design a konstrukce výrobku jsou navrženy tak, aby vyhovovaly moderním trendům a byly neustále aktuální. Bočnice pračky jsou vyrobeny v takovém tvaru, který zajišťuje její maximální stabilitu, snižuje vibrace a případný hluk. Celonerezový buben má speciální unikátní strukturu, která je vysoce šetrná k vašemu prádlu, zabraňuje jeho nežádoucímu pomačkání a umožňuje snadnou údržbu.          

  • Energetická třída: A+++ -10 %
  • Množstevní automatika: kapacita max.7 kg
  • Maximální otáčky při odstředění: 1200/min
  • 15 pracích programů: Bavlna 20 / 40 / 40 Eco / 40 předpírka / 60 / 60 Eco / 90°C, Snadná údržba 20 / 40°C, Jemné / hedvábí 30°C, Vlna/ruční praní 30°C, Extra máchání / škrobení, Krátký cyklus 15 / 30 min., Rychlé praní / mix, Vypouštění / otáčky
  • Speciální funkce: Eco - šetrné praní, Quick - rychlé praní, Doplnění prádla

Dotykový displej (volba rychlosti otáček, rychlost/Eco, nastavení ukončení programu, start/pauza s funkcí doplnění prádla)

Nastavení ukončení programu max. 24h

Indikátor zbývajícího času do konce programu

Dětská pojistka

Vizuální a akustický indikátor konce programu

LED – Displej (barva LED: žlutá)

Extra tichý chod 54 dB (A)

Ekonomický a tichý BLDC invertor motor

Rozměry: (V׊×H) 84,8 × 60 × 59 cm  

Prací programy W3 1 Bavlna 20°C 2 Bavlna 40°C 3 Bavlna 40°C Eco 4 Bavlna 40°C předpírka 5 Bavlna 60°C 6 Bavlna 60°C Eco 7 Bavlna 90°C 8 Snadná údržba 20°C 9 Snadná údržba 40°C 10 Jemné / hedvábí 30°C 11 Vlna / ruční praní 30°C 12 Extra máchání / škrobení 13 Krátký cyklus 15/30min 14 Rychlé praní / mix 15 Vypouštění / otáčky      

ZÁRUKA 2+3 ROKY U SPOTŘEBIČŮ LORD

Nad rámec 2leté zákonné záruky je k tomuto výrobku poskytnut dalří 3letý bezplatný servis, který je kompletne ZDARMA. Vztahuje se na všechny opravy, včetně náhradních dílů, práce acesty technika. V případe neopravitelné závady dostane zákazník nový spotrebič, také ZDARMA.   5. NÁSOBNÁ GARANCE SPOTŘEBIČŮ LORD

  • 1/  Jistota, že spotřebič zvládne vše, co od něj očekáváte: Bude mít takový výkon, který je k tomu nezbytný. Zvládne přesně tolik úkolů, kolik mu dáte. A vydrží pracovat tak dlouho, než výsledek dokončí. A to vám zaručuje, že úkol, který LORDovi zadáte, 100% splní.
  • 2/  Jistota, že neplýtváte ani energií, ani penězi: Při vývoji spotřebičů LORD je pečlivě hlídáno, aby spotřeboval jen tolik energie, kolik je pro výsledek nezbytně nutné. A to vám zaručuje jistotu minimálních provozních nákladů.
  • 3/  Jistota, že nemarníte váš čas (a život): Spotřebiče LORD jsou vyvíjeny proto, aby vám usnadnily život, nikoliv ho komplikovaly. Vyberete tedy úkol. Jednoduše jej zadáte. A LORD jej vykoná. Bez složitého nastavování, bez nejistoty a bez omylů.
  • 4/  Jistota, že neplatíte za zbytečnosti: Spotřebiče LORD neumí, co po nich nechcete... O domácnost se vám tak budou starat přístroje, které umí vše, co potřebujete, ale nic dalšího. A vám to dává jistotu, že neplatíte zbytečně navíc za něco, co nevyužijete.
  • 5/  Jistota, že LORD vám vydrží spolehlivě sloužit: Při vývoji spotřebičů LORD se dbá na to, aby neobsahovaly zbytečné, neověřené či problematické materiály, díly nebo součásti. Všechny inovace a změny musí ale životnost a spolehlivost prodloužit, nikoliv ji krátit. Tento přístup zaručuje minimum reklamací a vám jistotu, že se na LORD můžete skutečně spolehnout.

Tagy: lord, pračky, předem, plněné

  • Individuální ceny
  • Rychlý zákaznický servis
    komunikujeme i mimopracovní dobu
  • K většině zboží přidáváme i dárek
  • Vrácení peněz do 14 dnů
  • Všechny spotřebiče jsou určeny pro
    český trh od výhradních dovozců
  • Doprava zdarma pro většinu
    výrobků

Doručení

Doprava zdarma


Osobní odběr na pobočce

Housemode - Nový Jičín
Housemode
Msgr. Šrámka 1037/32 (bývalý Vercajk)
741 01 Nový Jičín